Tu ai salvat - Click aici pentru a vedea de unde...
copacii prin reciclarea de hartie
delfinii prin reciclarea pungilor de plastic
multe specii de pasari pentru ca au unde sa isi faca cuib

Inapoi la Știri

Bătălia pentru ”Orașul Reciclării” s-a încheiat!

După 6 luni de competiție acerbă, cele 20 de cetăți iscusite în care Eco-Rom Ambalaje susţine dezvoltarea serviciilor de colectare selectivă – Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, inclusiv Sectorul 1 și Sectorul 6 Bucureşti – au lăsat armele jos. Eco-Rom Ambalaje anunță încheierea competiției „Orașul Reciclării”!

Victoria va fi cucerită de orașul care a colectat selectiv cea mai mare cantitate de deșeuri de ambalaje pe cap de locuitor și care are un sistem de colectare selectivă de calitate: pubele de colectare accesibile populației, cu un aspect curat și îngrijit și deșeuri de ambalaje depuse separat corect.

Orașul victorios care va primi titlul de ,,Orașul Reciclării” și marele premiu – o zonă de picnic complet amenajată conform legii în vigoare – va fi anunțat cu surle și trâmbițe până la finalul lunii aprilie.

,,Le mulțumim tuturor primăriilor care s-au înscris în competiție și au luptat, alături de comunitățile lor, cu responsabilitate și perseverență! Acestora le urăm mult succes în etapa de evaluare și îi invităm să colecteze selectiv în continuare deșeurile de ambalaje pentru un mediu mai curat!” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Rămâneți alături de noi pentru a afla ce oraș este învingător!  

Breaking news

Eco-Rom Ambalaje a facut cunoscute rezultatele companiei pe anul 2013.

Eco-Rom Ambalaje a facut cunoscute rezultatele companiei pe anul 2013.

Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei mărcii „Punctul Verde” în România şi cea mai importantă organizaţie de preluare de la agenţii economici a obligaţiei de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje, a reciclat, în 2013, 39.875 tone de deşeuri de ambalaje de la populație. Raportată la întreaga cantitate de deșeuri de ambalaje reciclate de [citeste mai mult]

Ediția a II-a a proiectului educațional ECOlimpiada Elevilor s-a încheiat.

Ediția a II-a a proiectului educațional ECOlimpiada Elevilor s-a încheiat.

Felicitări câștigătorilor!

Vă invităm să accesați rezultatele concursului.

25.887.755 kilograme de deșeuri ambalaje colectate selectiv

8.789.202 de oameni au acces la containere de colectare selectivă